By 10.05.2019 No Comments
10.05.2019

Ny storkontrakt for Aas-Jakobsen/ViaNova-nettverket

Konkretiseringsfasen på prosjektet E6 Kvithammar-Åsen er over og i dag ble samarbeidskontrakten mellom Nye Veier og Hæhre Entreprenør signert. Aas-Jakobsen Trondheim er hovedkonsulent for prosjektet og vi har med oss Aas-Jakobsen/ViaNova-nettverket.

Aas-Jakobsen/ViaNova-nettverket består av flere firmaer med spesialkompetanse innen sine fagfelt. Sterkt faglig fokus har gjort oss ledende i bransjen innen våre fagfelt og vi har løst kompliserte integrerte samferdselsprosjekter i alle planfaser de siste 30 år.

– Det er få forunt å være best i alt. Det er grunnen til at vi har organisert oss på denne måten. Vi har gode forutsetninger for å gjennomføre oppdraget på en god måte, sier Hans-Petter Hansen, prosjekteringsleder i Aas-Jakobsen Trondheim.

Prosjektet består av ca. 19 km med firefelts motorvei med fartsgrense 110 km/t mellom Kvithammar nord for Stjørdal til Åsen. Prosjektet inkluderer to tuneller med doble løp, blant annet Forbordfjelltunellen som vil bli Midt-Norges lengste tunnel.

Vi ser frem til å begynne arbeidet og starter med videreutviklingen av reguleringsplanen for utbyggingen i samarbeid med Hæhre Entreprenør, Nye Veier og øvrige involverte parter!

Foto: Nye Veier AS

KONTAKTPERSON

Ola Garli
Daglig leder
olg@aajt.no
+47 905 31 757