Bygg

Aas-Jakobsen Trondheim har med sin lange erfaring innenfor byggprosjektering opparbeidet seg betydelig kunnskap og et bredt spekter av referanser. Dette, kombinert med satsing på stadig utvikling og høyt faglig kvalifiserte medarbeidere, gjør at firmaet er i stand til være blant de ledende i bransjen. Vår målsetting er å være en fleksibel og løsningsorientert part i de byggesaker vi er involvert i. Vi tilbyr bistand innenfor alle faser i en byggeprosess. Rehabilitering, ombygging, nybygg og mulighetsstudier er kjente arbeidsoppgaver for byggavdelingen til Aas-Jakobsen Trondheim.

Våre konstruksjonsoppgaver løses i stor grad ved hjelp av 3D og BIM. Dette gir god oversikt og bedrer samhandlingen mot andre fag. Vi tilbyr prosjektering av konstruksjoner i betong, stål og tre.

Vi utfører oppgaver innfor de fleste markedssegmenter innen privat og offentlig sektor med et vidt spenn i prosjektenes størrelse.

Gjennom nettverksorganisering og samarbeidspartnere kan vi, om ønskelig, sette sammen en komplett prosjekteringsgruppe tilpasset kundens behov og prosjektets art.

Vår målsetting er å yte bistand tilpasset oppdragsgivers behov og vi ønsker å bidra til et vellykket prosjekt, stort eller lite. Med spisskompetanse og lang erfaring fra tverrfaglige oppgaver har firmaet et godt fundament for fremtiden.

Bred erfaring fra utførelsesfasen kombinert med engasjerte medarbeidere og samarbeidspartnere gir målrettet og robust gjennomføring av alle planfaser.

TJENESTER

KONTAKTPERSON