Litt om oss

Aas-Jakobsen Trondheim er kjent i bransjen som spesialister innen bygge- og anleggsteknikk og arbeider med prosjektering av bruer, tunneler, veganlegg, jernbaneanlegg og bygg. I tråd med endringene i våre markedsområder og modeller for prosjektgjennomføring har vi bygget opp og utvidet vår kompetanse innenfor områdene prosjekteringsledelse og BIM. Vi tilbyr arbeid innenfor alle disse områdene.

I tillegg har vi gjennom en rekke prosjekter sett behov for å øke vår kapasitet innen geofagene. Som et ledd i vår strategi om å utvide vårt tverrfaglige miljø ytterligere, etablerer vi derfor et geofaglig miljø her hos oss og vi søker etter nye medarbeidere som ønsker å bygge opp og delta i en sterk geofaglig gruppe i Trondheim. Den geofaglige avdelingen i Trondheim skal også bidra til å styrke geofagene i Aas-Jakobsen/ViaNova-nettverket og vil blant annet samarbeide med det geofaglige miljøet hos NGI i Trondheim og Geovita i Oslo.

Aas-Jakobsen/ViaNova-nettverket ble etablert for å løse komplekse integrerte samferdselsprosjekter og tilby oppdragsgivere en helhetlig rådgiverløsning. Firmaene i nettverket har valgt å organisere seg etter en nettverksmodell av selvstendige enheter fremfor å utvikle ett stort rådgivningsfirma. Prosjekter gjennomføres ved å benytte spesialister og ressurspersoner fra flere firma og sterkt faglig fokus gjør oss ledende i bransjen innen våre fagområder. Erfaringer og tilbakemeldinger fra mange av Norges største samferdselsprosjekter de siste 25 år viser at denne strategien har vært svært vellykket.

Jobb hos oss

Våre medarbeidere er nøkkelen til å oppnå vellykkede prosjekter med best resultat for kunden. Vi mener at våre ansatte lærer best gjennom utfordrende oppgaver i prosjekt, med frihet og fleksibilitet under ansvar. Med et sterkt fagmiljø i ryggen, som ønsker å bidra til din utvikling, får du hos oss en unik mulighet til å utvikle deg faglig etter interesser og ønsker. Enten du ønsker å utvikle deg som fagekspert eller jobbe tverrfaglig med et bredt fokus, kan vi tilby spennende arbeidsoppgaver på både små og store prosjekter fra skissestadiet til ferdig bygget.

Vi har som mål å levere bærekraftige og varige løsninger. Det gjør oss avhengige av å rekruttere de beste hodene, og at de beste hodene trives hos oss. Vi søker derfor bevisst etter oppdrag med tekniske utfordringer, og forventer at hver medarbeider bidrar til et inspirerende arbeidsmiljø. Kombinasjonen av dyktige og engasjerte medarbeidere gjør det mulig for oss å utføre prosjekter som setter spor og er med på å forme fremtidens samfunn.

Aas-Jakobsen Trondheim er en medarbeidereiet bedrift, dette betyr at nye medarbeidere kan få muligheten til å kjøpe sine første aksjer i selskapet etter få år, med videre kjøp i samsvar med hvilket ansvar den enkelte har for gjennomføring av selskapets oppgaver og bidrag til selskapets utvikling. Kombinert med en flat organisasjonsstruktur og kort vei mellom prosjektingeniører og ledelsen gjør dette oss til en effektiv og fleksibel organisasjon der de ansatte har stor påvirkningskraft på arbeidshverdagen.

Vil du vite mer?

Høres dette interessant ut? Les mer ved å følge lenkene i menyen «Mer informasjon» eller ta kontakt med daglig leder Ola Garli for en uformell prat.

KONTAKTPERSON

Ola Garli
Daglig leder
olg@aajt.no
+47 905 31 757