Jobb hos oss

Som spesialister innen bygge- og anleggsteknikk arbeider vi med prosjektering av bruer, tunneler, veganlegg, jernbaneanlegg og bygg. Vi tilbyr arbeid innenfor alle disse områdene.

Våre medarbeidere er nøkkelen til å oppnå vellykkede prosjekter med best resultat for kunden. Vi mener at våre ansatte lærer best gjennom utfordrende oppgaver i prosjekt, med frihet og fleksibilitet under ansvar. Med et sterkt fagmiljø i ryggen, som ønsker å bidra til din utvikling, får du hos oss en unik mulighet til å utvikle deg faglig etter interesser og ønsker. Enten du ønsker å utvikle deg som fagekspert eller jobbe tverrfaglig med et bredt fokus, kan vi tilby spennende arbeidsoppgaver på både små og store prosjekter fra skissestadiet til ferdig bygget.

Vi har som mål å levere bærekraftige og varige løsninger. Det gjør oss avhengige av å rekruttere de beste hodene, og at de beste hodene trives hos oss. Vi søker derfor bevisst etter oppdrag med tekniske utfordringer, og forventer at hver medarbeider bidrar til et inspirerende arbeidsmiljø. Kombinasjonen av dyktige og engasjerte medarbeidere gjør det mulig for oss å utføre prosjekter som setter spor og er med på å forme fremtidens samfunn.

Aas-Jakobsen Trondheim er en ansatteid bedrift, dette betyr at ansatte får mulighet til å kjøpe sine første aksjer i firmaet etter få år, og videre kjøp i samsvar med ansiennitet og erfaring. Kombinert med en flat organisasjonsstruktur og kort vei mellom prosjektingeniører og ledelsen gjør dette oss til en effektiv og fleksibel organisasjon der de ansatte har stor påvirkningskraft på arbeidshverdagen.

Kan dette passe for deg? Ta kontakt med daglig leder Ola Garli.

KONTAKTPERSON

Ola Garli
Daglig leder
olg@aajt.no
+47 905 31 757